Craiova: Șofer băut, prins după mersul legănat al mașinii

Craiova: Șofer băut, prins după mersul legănat al mașinii

1.714
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliţie Craiova erau în serviciul de patrulare, ieri, în jurul orei 1700,  pe Bulevardul Dacia, când au observat un autoturism care circula cu un mers neregulat, motiv pentru care au trecut la urmărirea şi oprirea acestuia prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase. Polițiștii nu au mai fost deloc uimiți de mersul legănat al mașinii când au dat nas în nas cu șoferul.

 

La volanul autoturismului a fost identificat Marin Badea, de 52 de ani, din Craiova, care emana miros de alcool. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, declarând că doreşte să îi fie recoltate probe biologice de sânge, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde i-au fost recoltate nu una, ci două probe biologice de sânge.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că Marin Badea avea suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, tot pentru că a mai condus sub influența băuturilor alcoolice. 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.



6 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2788

    Sa nu il mai dea permisul

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-07-2011
    Mesaje
    14

    corect..sa nu ii mai dea permisul/…/./,.sa mearga cu roaba

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3836

    Politistii aia de la sectia 4.. or fi tot aia de acum 2 ani care bateau lumea pe strada sau in sectie?? Mai lucreaza „politistii” aia in politie sau nici acum nu s-au dat drumu la dosare?
    Procurorii aia comunisti, ce pazesc? pazesc infractorii din politie?

    Alo domnii procurori, Dumneavoastra trebuie sa respectati legea NU SA PROTEJATI POLITISTII CARE AU FACUT ABUZURI GRAVE !! Va stiti voi care sunteti, nu tre’ sa dau nume !!

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    321

    Merita amenda usturatoare , si ca masura complementara suspendarea pe viata a dreptului de a conduce .

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3068

    S a aranjat

  6. #6
    Addicted!
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1537

    Pieteon…sa nu mai vada permisul astfel de jeguri ordinare!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.