Jandarmii au descins în Piaţa Centrală

Jandarmii au descins în Piaţa Centrală

17,025
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5.00)

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit de tutun, astăzi, în Craiova.

În urma acestei acţiuni, în jurul orei 06.45, a fost depistat, în Piaţa Centrală, un craiovean în vârstă de 43 ani, din Craiova, care, la vederea jandarmilor, a aruncat o plasă în care se aflau 110 pachete de ţigări fără marcaj fiscal legal, în valoare de aproximativ 1.100 lei.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul, depozitarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 86/2006 privind Codul Vamal.

Cantitatea de ţigarete a fost predată pe bază de proces-verbal reprezentanţilor  Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar dosarul va fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   23-11-2012
  Mesaje
  196

  La ora 06.45?Ce actiune incepe la o ora asa matinala?O intamplare au ridicat-o la rang de ACTIUNE !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.