Mii de țigarete cumpărate din Suceava, confiscate înainte să ajungă pe piața...

Mii de țigarete cumpărate din Suceava, confiscate înainte să ajungă pe piața neagră din Craiova

747
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii craioveni au reţinut, ieri, un craiovean bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă, în urma unei percheziţiei efectuate de aceștia fiind ridicate, în vederea cercetărilor, peste 28.000 de ţigarete netimbrate. Bărbatul de 33 de ani a fost introdus în arestul IPJ Dolj.

În urma unei percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti în comuna Drăgoteşti, Dolj, într-un imobil deţinut de Aurora B., au fost identificate 1.435 de pachete de ţigări netimbrate aparţinând craioveanului de 33 de ani.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că acesta procurase ţigările din judeţul Suceava în scop de revânzare pe piaţa neagră din municipiul Craiova, valoarea pe piaţa a cantităţii de ţigări fiind de 16.000 de lei. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului urmând să fie stabilit de Direcţia Regională Vamală Craiova.

Cel în cauză va fi prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă. Cercetările au fost coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, sprijinul operativ de specialitate fiind asigurat de ofiţeri ai Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (D.I.P.I.).

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2664

    Facea si omul un ban cinstit. Cand altii se ocupa cu traficul de droguri, cu traficul de persoane, cu taxe peste taxe de protectie.. intr-un cuvant crima organizata si mafie.. si le merge afacerea binisor.. un bisnitar care a cumparat si el pachete de tigari e ars ca tigarea . Nu cred ca la „marfa” asta ii iesea un profit mai mare de 1000 -2000 de lei..

    Asta e un alt episod din serialul *avem activitate*. Foarte bine ca au activitate dar sa inceapa de la varful piramidei.. de la problemele serioase.. apoi sa se concentreze pe maruntisuri..

    P.S. SI eu prejudiciez in ” domeniul ” tigarilor.. statul Roman.. m-am lasat de fumat zilnic .. Prejudiciez in acest mod statul cu vreo 200 de lei pe luna..
    Oricum un pachet de tigari este 3 lei si la tejghea ajunge 15 lei .. Ia statul banu gross pe taxele pe viciu.

    De lege ferenda.. propun inchisoare de la 10 la 20 de ani pentru fapta prezentata in stire.. eliberarea tuturor bosilor corupti din inchisori (gen becali si altii, nu reprezinta niciun pericol public). Propun sa se sanctioneze doar cu amenda faptele de trafic de droguri, crima organizata, camatarie, etc..

    Eu stiam ca astia al academia militara ori de politie jura sa-si apere tara..
    Parerea mea ca prin astfel de „fapte” ei demonstreaza ca apara.. doar statul.. poporul… lasa-l sa se descurce cum poate.. el are in ochii lor din spatele cagulelor unora.. dar si a sarlatanilor in costume din guvern si parlament doar.. obligatii.. drepturile de genul.. dreptul la viata, dreptul la un trai decent. dreptul de securitate sociala.. da-le-n satan insignifiante

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.