Şcoala generală şi căminul cultural din Drănic, jefuite de un tânăr

Şcoala generală şi căminul cultural din Drănic, jefuite de un tânăr

960
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Mai multe bunuri au fost sustrase din locuinţele a cinci persoane din comuna Drănic, precum şi din Şcoala Generală şi Căminul Cultural din aceeaşi localitate, bunuri ale căror valoare totală se ridică la circa 20.000 de lei. Printre lucrurile sustrase se numără bormaşini, lansete de pescuit, produse alimentare, un sistem audio, bunuri de uz caznic, o unitate de calculator şi accesorii.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea aceştia au descoperit că autorul furtului este un concetăţean de-al păgubiţilor în vârstă de 26 de ani, în sarcina căruia au documentat alte şapte infracţiuni. Din prejudiciul de aproximativ 20.000 de lei, oamenii legii au reuşit să recupereze 80%.

În baza probatoriului administrat de poliţişti Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi distrugere, faţă de ION P., fiind dispusă măsura reţinerii pe timp de 24 ore. Tânărul a fost introdus în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1987

    Criza financiara ii impinge pe unii sa faca puscarie.. pentru nimic..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.