Transportatori de mărfuri și persoane amendați de poliție

Transportatori de mărfuri și persoane amendați de poliție

998
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu mai puțin de 147 de abateri contravenționale au fost constatate, ieri, de polițiștii rutieri doljeni, care, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj şi reprezentanții Registrului Auto Roman Dolj, au organizat, pe principalele drumuri din Dolj, o acţiune pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului rutier de mărfuri și persoane.

 

Amenzile s-au ridicat la peste 13.000 lei. Dintre acestea, 57 de sancțiuni au fost aplicate unor conducători de autovehicule destinate transportului rutier de mărfuri iar alte 76 de amenzi au fost aplicate unor conducători auto destinate transportului de persoane.

 

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 6 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare vehiculelor destinate transportului rutier.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    poate scumpesc biletele si marfa…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.