Cum să obțineți un prim împrumut fără dobândă: ghid financiar

Cum să obțineți un prim împrumut fără dobândă: ghid financiar

2.521
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi se confruntă pentru prima dată nu numai cu dificultăți morale, ci și financiare. Când este rău în interior după o altă ceartă cu rudele sau probleme la locul de muncă, atunci prietenii loiali și cei dragi vor veni cu siguranță la salvare. Dar când ne confruntăm cu dificultăți financiare care necesită o soluție imediată, primul credit fara dobanda va veni în ajutor!

Cum funcționează: înțelegerea mecanicii unui prim împrumut fără dobândă

Obținerea unui prim împrumut fără dobândă este o procedură complet de înțeles și simplă pe care toată lumea o poate gestiona. Să luăm în considerare algoritmul pentru obținerea primului împrumut fără dobândă:

 1. Căutați un creditor online de încredere pe cont propriu sau printr-un serviciu specializat pentru selectarea ofertelor profitabile.
 2. Studiați condițiile, cerințele și ratele unui creditor online.
 3. Înregistrarea pe site-ul oficial al unei instituții financiare și completarea unei cereri. Toate articolele trebuie completate în cerere: numele și prenumele, data nașterii, detaliile pașaportului, datele și suma dorită etc. Completați cererea cât mai sincer posibil, acest lucru va crește șansele de a obține primul dvs. împrumut fără dobândă.
 4. Examinarea cererii sau a formularului de cerere de către o instituție de credit. Împrumutatul așteaptă un răspuns de la specialistul companiei financiare în termen de 5-10 minute.
 5. Aprobarea cererii și semnarea contractului online. Este necesar să vă verificați cu atenție datele din contract, precum și să vizualizați informații despre primul împrumut fără dobândă: suma și termenii, posibilitatea rambursării anticipate, absența plăților și comisioanelor ascunse, prezența penalităților pentru întârzierea plății pe un împrumut online, precum și valoarea ratei dobânzii.
 6. Primirea de bani online pe un card bancar sau cont. Dacă Împrumutatul triplează termenii acordului, părțile semnează acordul folosind un cod special. După semnarea completă a contractului și a tuturor documentelor aferente, creditorul online va transfera suma primului împrumut fără dobândă pe cardul bancar al Împrumutatului.

Întreaga procedură pentru obținerea unui prim împrumut fără dobândă durează aproximativ 10-15 minute.

Criterii de eligibilitate: de ce aveți nevoie pentru a obține primul dvs. împrumut fără dobândă

Pentru o mai bună înțelegere a procesului de obținere a unui prim împrumut fără dobândă, să analizăm cele mai populare cerințe pentru debitori:

 • Vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani.
 • Disponibilitatea unui pașaport valabil sau a unui alt document de identificare al Împrumutatului.
 • Acces bun la internet și un smartphone sau laptop.
 • Dorința de a obține primul împrumut fără dobândă și o atitudine responsabilă.

Dacă îndepliniți pe deplin aceste cerințe, atunci veți fi aprobat să emiteți primul dvs. împrumut fără dobândă în nicio instituție financiară. Dar nu ar trebui să solicitați un împrumut online, și mai ales primul împrumut rapid, de la primul creditor pe care îl întâlniți. Pentru începătorii din lumea împrumuturilor online, au fost create servicii speciale care vă vor ajuta să alegeți o instituție financiară de încredere, cu un rating bun și condiții favorabile. Cea mai populară platformă care oferă servicii pentru selectarea ofertelor de împrumut favorabile este compania Crezu.

Explorarea alternativelor: este potrivit primul împrumut fără dobândă?

Toată lumea are de ales, așa că, pe lângă solicitarea unui împrumut rapid fără dobândă, puteți lua în considerare și condițiile pentru obținerea unui împrumut tradițional de la o bancă. Dar dacă comparați beneficiile obținerii unui împrumut rapid fără dobândă cu un împrumut tradițional pentru care trebuie să mergeți la bancă, atunci avantajele unui împrumut rapid devin evidente:

Primul împrumut fără dobândă: 0% pe an în primele treizeci de zile de utilizare a unui împrumut online, cerințe minime pentru debitori, fără verificări ale istoricului de credit, nu este nevoie să părăsiți contactele rudelor, posibilitatea rambursării anticipate a primului împrumut fără dobândă.

Împrumut bancar tradițional: nu există beneficii pentru procesarea primului împrumut, un proces lung de revizuire a cererii (aproximativ o lună), colectarea veniturilor și a documentelor de muncă, sume mari și termene lungi de împrumut, precum și penalități pentru întârzierea plăților și controlul costurilor Împrumutatului.1 COMENTARIU

 1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.