Inspectorii ANAF oferă asistență online, pe Facebook

Inspectorii ANAF oferă asistență online, pe Facebook

3.638
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Începând cu această săptămână, Direcția Generală de Servicii pentru Contribuabili, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală – ANAF, va oferi îndrumare și asistență în domeniul fiscal, inclusiv pe pagina de Facebook a instituției. ”În fiecare zi de miercuri, patru dintre colegii noștri vor răspunde întrebărilor dumneavoastră cu privire la tematica selectată pentru discuții în săptămâna respectivă”, au transmis reprezentanții ANAF.

 

Astfel, azi, ANAF așteaptă întrebările legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015. Cei interesați pot consulta materialele publicate și pe site-ul ANAF. În funcţie de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior. Întrebările pot fi adresate sub forma comentariilor la postarea care va avea titlul: „Completarea și depunerea formularelor D200 și D201”

 

”Precizările pe care vă rugăm să le aveți în vedere sunt următoarele:

1. Întrebările trebuie să vizeze exclusiv tematica acestei sesiuni și vor fi adresate sub forma comentariilor la această postare. NU se trimit întrebări în mesaje private. Întrebările legate de alte teme nu vor fi analizate.

2. Înainte de a posta întrebarea dumneavoastră, asigurați-vă că ați parcurs cu atenție întrebările și răspunsurile primite de celelalte persoane, astfel încât să evităm repetarea acelorași întrebări.

3. În funcţie de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt”, au mai transmis specialiștii ANAF.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.