Mihai Voicu: ”Îi aduc mulțumirile mele doamnei Vasilescu”

Mihai Voicu: ”Îi aduc mulțumirile mele doamnei Vasilescu”

906
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,25)

Co-președintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a afirmat, astăzi, că vrea să le aducă mulțumiri mai multor membri de marcă ai PSD, dar și întregii echipe de campanie a acestei formațiuni politice, cu jutorul cărora s-a creat mobilizarea din ziua votului. Acesta a apreciat, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, că ”jignirile” și ”mitocănia” au adus oamenii la vot, tocmai pentru a-i taxa.

Voi face o observație care, poate, o să vă surprindă. O să aduc mulțumirile mele echipei de campanie a PSD, domnului Liviu Dragnea, domnului Bogdan Teodorescu, o să mai aduc mulțumiri unor doamne, cu ghilimelele de rigoare, de la PSD, doamna Firea, doamna Vasilescu, pentru că unul dintre epicentrele aroganței și chiar mitocăniei, s-a aflat și la Craiova și cred că declarațiile care au plecat de la jigniri până la acuzații nedrepte au contribuit la această mobilizare. PSD-ul a făcut erori foarte mari de la neglijarea spiritului civic al românilor din afara granițelor țării, până la impresia greșită că această campanie va fi despre Traian Băsescu. Au pariat foarte mult că această camapnie va fi despre Băsescu și nu a fost. Milioanele de oameni care au ieșit la vot nu erau despre trecut, ci numai de viitor. Toate aceste lucruri au contribuit la o victorie, care sunt convins că este bună pentru România”, a declarat liderul PNL Dolj.

3 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   29-06-2009
  Mesaje
  461

  Nu trebui sa supere autorul articolului ca am remarcat 2,3 greseli gramaficale de redactare, ci sa fie bucuros ca articolele sale.sunt citite.

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   29-06-2009
  Mesaje
  462

  Nu trebui sa supere autorul articolului ca am remarcat 2,3 greseli gramaficale de redactare, ci sa fie bucuros ca articolele sale sunt citite.

 3. #3
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3295

  sa intors roata?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.