PSD Craiova: ”Promotorul austerității îl susține pe Klaus Iohannis” (P)

PSD Craiova: ”Promotorul austerității îl susține pe Klaus Iohannis” (P)

1.241
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, astăzi, că Alianţa PSD-UNPR-PC se bucură foarte tare că preşedintele PPE, Joseph Daul, a venit la Bucureşti să-l susţină pe candidatul ACL la prezidenţiale, Kalus Iohannis, pentru că liderul popularilor europeni este promotorul austerităţii. Potrivit Olguţei Vasilescu, dacă Daul îl susţine pe Iohannis, este un semnal clar ce va face acesta din urmă dacă va ajunge preşedintele României.

„Noi ne bucurăm foarte tare că domnul Daul a venit la Bucureşti, pentru că nu cred că există o personalitate din PPE mai bună să-l susţină pe Klaus Iohannis. Şi când spun asta mă refer la faptul că în luna martie, acest domn, preşedintele PPE, care este un promotor al austerităţii, spunea că trebuie să mai strângem cureaua noi, românii. Ceea ce este un semnal foarte clar despre cum va arăta mandatul domnului Iohannis în cazul în care va ajunge preşedinte. Ceea ce, desigur, este imposibil. Dar este o vorbă din bătrâni care spune: spune cu cine te aduni, ca să spun cine eşti”, a spus Vasilescu.

Vicepreşedintele PSD a mai afirmat că Iohannis s-a alăturat în această campanie electorală şi europarlamentarului Elmar Brok, care „cerea amprentarea românilor şi bulgarilor în UE”. „Tot domnul Iohannis s-a alăturat în această campanie electorală şi domnului Brok, un alt lider al PPE, care în urmă cu un an de zile cerea amprentarea românilor şi bulgarilor pe ideea că suntem nişte infractori care am scăpat în UE. Şi tot aceşti doi domni au fost unii dintre cei mai violenţi în a-l apăra pe preşedintele Traian Băsescu în urma referendumului din 2012 când vă aduceţi aminte aproape 8 mil. de români i-au transmis preşedintelui Băsescu că trebuie să plece acasă, iar domniile lor l-au apărat şi i-au spus că e bun să mai rămână”, a declarat Vasilescu într-o conferinţă de presă susținută la sediul PSD Dolj.