PSD Dolj vrea continuitate la Calopăr. Marin Catalina, susținut pentru un nou...

PSD Dolj vrea continuitate la Calopăr. Marin Catalina, susținut pentru un nou mandat (P)

3.566
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele organizației județene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, marți, la o întâlnire cu echipa de campanie și susținătorii din satul Sălcuța al comunei Calopăr, prilej cu care a declarat că actualul primar, Marin Catalina, totodată candidat pentru un nou mandat, a demonstrat că este preocupat cu adevărat de inițiativele care au ca rezultat dezvoltarea localității.

Alături de liderul social-democraților doljeni s-au aflat președinta Organizației de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, președintele executiv al organizației județene a partidului, deputatul Ion Călin, și secretarul PSD Dolj, Florentin Tudor.

„Ne aflăm aici, în campanie electorală, să-l susținem pe candidatul nostru pentru încă un mandat la Primăria Calopăr și îmi este clar, încă de la început, că de susținerea dumneavoastră deja se bucură din plin.

Marin Catalina este un primar cu care ne mândrim, este omul pe care, dacă îl dai afară pe ușă, intră pe fereastră. Știe să se zbată, știe să ceară sprijin de la consiliul județean și Guvern și obține banii necesari pentru realizarea proiectelor pe care vi le doriți în comună. Este omul care știe să scrie proiecte și să atragă fonduri europene.

Aveți aici, în Calopăr, un model pentru funcționarea administrației și politicii, model care presupune ca primarul să lucreze în beneficiul dumneavoastră, iar dumneavoastră să-l votați ca să rămână la conducerea primăriei și să continue lucrurile bune pe care le face.

Eu vă spun, însă, că oricât de performant este un primar, nu poate să realizeze singur ceea ce își propune. Are nevoie de un consiliu local care să îi aprobe proiectele, să-l susțină, să-i ofere și un viceprimar care să-l ajute. Are nevoie și de un consiliu județean social-democrat, care să-l sprijine, și va avea nevoie, din toamnă, de un guvern PSD, care să aducă fonduri europene în țară, să gestioneze corect banii guvernamentali, iar o parte din aceste sume să ajungă și aici, la Calopăr.

Vă urez mult succes, iar duminică să mergem și să votăm pentru continuarea dezvoltării acestei comune, pentru că Marin Catalina este singurul care a demonstrat că poate să facă treabă cu adevărat. Pentru Calopăr, singura soluție la alegerile locale este să votăm PSD la consiliul local, PSD la consiliul județean și Marin Catalina la primărie“, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

La rândul său, Marin Catalina, primarul comunei Calopăr și candidat din partea formațiunii social-democrate la un nou mandat, a afirmat: „Vreau să continui în funcția de primar al comunei noastre pentru a-mi duce mai departe proiectele, pentru a putea ca, împreună, să finalizăm tot ce am început. Dar pot face acest lucru doar cu ajutorul dumneavoastră, dacă veți merge să votați candidații PSD pe toate cele trei buletine: primărie, consiliul local și consiliul județean.

Numai în această formulă avem convingerea că vom putea să continuăm să îmbunătățim drumurile din localitatea noastră, să modernizăm și să extindem o școală, mai ales că aici, în satul Sălcuța, se regăsesc foarte mulți copii.

Calopărul este o localitate mare și nu ușor de administrat. Știți cu toții ce eforturi s-au făcut pentru a se realiza tot ce avem astăzi. Banii au fost puțini, însă, ca într-o familie, trebuie să știi să-i administrezi cu chibzuință. Dumneavoastră cunoașteți ce am făcut, ca primar, și dacă merit să continuăm împreună.

Cred că fiecare dintre noi are datoria să spună că ne dorim să mergem pe drumul drept, pe drumul propus de PSD, pentru că niciun guvern nu a realizat la fel de multe lucruri în beneficiul oamenilor cum a făcut-o Cabinetul Victor Ponta. Cred că toți avem datoria ca, pe 5 iunie, să facem alegerea corectă – PSD.“

Președinta Organizației de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, candidată la o funcție de consilier județean, a subliniat: „Duminică, la vot, va trebui să vă gândiți că, dacă veți merge și în următorii patru ani împreună cu domnul Catalina și PSD, aceasta va însemna că vor fi atrase fonduri europene, că se va moderniza comuna, că se va contura un viitor mai bun pentru copiii din Calopăr.

Eu cred că dumneavoastră, toți, aveți înțelepciunea necesară pentru a cântări bine lucrurile și a ști cine este capabil să dezvolte localitatea. Din câte am văzut astăzi, sunteți convinși că domnul Catalina este acela, pentru că deja v-a demonstrat. Puteți conta pe faptul că și noi, de la nivelul CJ Dolj – pentru că eu candidez la o funcție de consilier județean – îl vom sprijini în dezvoltarea comunei.“

Președintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin, a declarat: „M-ați impresionat prin participarea masivă la această adunare. Înseamnă că îl apreciați pe Marin Catalina, apreciați ce a realizat în comună și vă dau dreptate, pentru că și eu îl prețuiesc la fel de mult, încă de pe vremea în care l-am cunoscut și a fost ales în fruntea Primăriei Calopăr. Știți la fel de bine ca mine că primarul dumneavoastră este un om foarte ambițios și că a reușit să pună în aplicare tot ce și-a propus.

Eu vă spun că a venit momentul să îi arătăm aprecierea noastră la alegeri. Pe 5 iunie, votăm PSD pe toată linia, astfel ca primarul dumneavoastră să aibă forță, să poată derula toate proiectele mari, având de partea sa majoritatea în consiliul local, având sprijinul consiliului județean.“

Secretarul organizației județene a PSD, Florentin Tudor, a declarat că localitatea Calopăr a cunoscut transformări vizibile în bine, cu Marin Catalina în funcția de primar al comunei.

„De fiecare dată, revin la Calopăr cu drag, la oameni deosebiți, la un prieten cum este Marin Catalina. Eu sunt convins că, la alegeri, în comuna dumneavoastră ne vom îndeplini toate obiectivele, însă trebuie să ne mobilizăm și în continuare, să le spunem oamenilor ce a făcut domnul primar pentru această localitate.

Îmi amintesc că, acum opt ani, din cauza stării proaste a drumurilor, nici nu puteam ajunge cu mașinile aici, în Sălcuța: ne opream la ieșirea din Calopăr și, de acolo, veneam pe jos. Acum, senzația este că ai ajuns într-o cu totul altă localitate. Se văd cu ochiul liber foarte multe realizări într-un timp relativ scurt, pentru că în opt ani nu poți să rezolvi chiar toate problemele cu care se confruntă o comună, în condițiile în care toți ceilalți care au condus-o nu au fost interesați să facă nimic pentru comunitate.

Trebuie să apreciem efortul depus de Marin Catalina, care a ales să vină la dumneavoastră, în Calopăr, simțind că și oamenii de aici au așteptări și speranțe, au nevoie de cineva care să le reprezinte interesele. Oferiți-i sprijinul dumneavoastră, ca să poată lucra în continuare pentru această comună!“, a spus secretarul PSD Dolj, Florentin Tudor.

 

Comandat de PSD Dolj. Executat de SC Oak Media SRL. CUI MANDATAR FINANCIAR: 2116002



2 COMENTARII

  1. #1

    Nu votati PSD nu votati hoti vrem schimbare

  2. #2

    dna Craioveanu nu mai are nimic de facut,decat campanie electorala cu Manda? rusine sa va fie! in invatamantul doljean e mare debandada!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.