COMDATA CRAIOVA ANGAJEAZĂ OPERATORI!

COMDATA CRAIOVA ANGAJEAZĂ OPERATORI!

17.946
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Comdata Group România, unul dintre cele mai importante Contact Center din România, își consolidează poziția pe piață, mărindu-și numărul de angajați, la nivel național!

Astfel, pentru sediul din Craiova, Comdata Group România angajează, în acest moment, operatori call center cu limba italiană. Cei care doresc să lucreze într-un mediu tânăr și dinamic, în care să aibă posibilitatea de creștere profesională, pot aplica online, la http://www.comdataromania.ro/operatori-call-center-limba-italiana-craiova/, pot trimite un CV la romania@comdatagroup.com sau pot suna la 0251 410 001/ 0251 410 002, pentru a programa un interviu.

Pentru a lucra la Comdata, candidații trebuie să aibă cunoștințe de italiană la nivel conversațional, cunoștințe de operare PC la nivel de utilizator. Nu este necesară experiența în call center!

Comdata Group România, o companie multinaţională de prestigiu, deținută de fondul de investiţii american Carlyle Group, este unul dintre liderii de piaţă în furnizarea de servicii de CRM Business Process Outsourcing (BPO), care deține în România 7 puncte de lucru, în Craiova, București, Constanța, Galați,Brăila, Pitești și Buzău.

Cu peste 3.000 de angajați în România, Comdata se număra printre companiile de prestigiu pe piața de call center românească, cu servicii în limba italiană. În Dolj, Comdata este unul din pricipalii angajatori. 

Comdata România este membră a grupului COMDATA Group, care, la nivel global, deține centre în Europa (Italia, Spania, Franta, Cehia, Turcia și România) cât și în America de Sud și America Centrală.

Compania oferă pregătire şi instruire, oportunităţi de dezvoltare şi recunoașterea valorii fiecărui angajat. Urmărește progresul angajaților care își aduc contribuția prin munca depusă, prin dăruire și pasiune, și îi promovează pe merit. De aceea, angajații sunt motivați să vină cu idei și soluții noi, promovând inovația în întreaga companie.

Comdata Group este partener industrial de referință pentru BPO ale industriei Customer Operations pentru diverse domenii precum: telecomunicații, energie și utilități, finanțe, asigurări, producție, comerț cu amănuntul etc.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2016
    Mesaje
    19

    reclama inutila , intrebati pe cei ce au plecat din firma si atunci o sa va convingeti ca lucrurile nu sunt ca in reclama.
    dece au plecat multi?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.