Guvernul promite accelerarea proiectelor pentru spitalele regionale

Guvernul promite accelerarea proiectelor pentru spitalele regionale

2.665
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pe fondul crizei din spitale, Guvernul are în vedere reabilitarea profundă a infrastructurii de sănătate și, ca atare, vor fi accelerate și proiectele de finanțare europeană pentru construcția celor trei spitale regionale de la Craiova, Iași și Cluj, a afirmat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, ieri, la Palatul Victoria.

 

Toate crizele din ultimele luni au demonstrat că în sectorul de sănătate avem disfuncții manageriale serioase, pe care nimeni nu le-a abordat în ultimii ani. Este momentul ca ele să nu mai fie neglijate. Este nevoie de o regândire a modului în care sunt respectate contractele de management în spitalele publice și a modului în care unitățile spitalicești se subordonează autorităților centrale și locale. Guvernul va aborda și aceste probleme„, a mai spus Dan Suciu, citat de Agerpres.

 

Acesta a afirmat că toate măsurile anunțate de Guvern pot să contribuie la recâștigarea încrederii în sistemul de sănătate.



5 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Nu va rezolva probemele grave din sanatate si bataia de joc fata de pacient. Trebuie inceput cu reforma asigurarilor de sanatate: anularea obligativitatii asigurarii la CNAS! Interzicerea lucrului concomitent la stat si privat al medicilor este, de asemenea, esentiala. Lucrurile s-ar misca apoi de la sine. Dentistii si pacientii lor nu vor sa auda de stat, de ce nu ar fi la fel in tot ce priveste sanatatea?

  3. #3

    Nu avem nevoie nici de guvern . Din moment ce o avem pe OLGA asta pune toate lucrurile la punct

  4. #4

    La Craiova era nevoie de mult timp un Spital Regional,dar se pare ca nu au vrut sa il faca.

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3479

    Bravo dar sa nu fie doar promisiuni.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.