Primăria Craiova, alături de cuplurile infertile

Primăria Craiova, alături de cuplurile infertile

15.131
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

S-au stabilit partenerii pentru proiectul O șansă la viață – FIV

În vederea implementării proiectului “O şansă la viaţă – FIV“, Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova din cadrul Primăriei Craiova a încheiat un contract de prestări servicii cu operatorul economic – emitent de vouchere care şi-a îndeplinit obligaţia de a alege unităţi sanitare publice şi private acreditate de către Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmacii, cu care a încheiat contracte de afiliere pentru perioada de implementare a proiectului.

Lista cu unităţile sanitare publice şi private acreditate de Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmaciile partenere poate fi accesată pe site-ul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova: http://www.spmscmc.ro.

Investigaţiile necesare eliberării indicaţiei de FIV vor fi suportate din bugetul propriu al cuplurilor solicitante.

După eliberarea indicaţiei de FIV de la unitatea sanitară parteneră, cuplul solicitant va depune dosarul de aplicaţie până la data de 06.11.2020, orele 14:00, la sediul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova, dosar al cărui conținut este specificat în regulament.

În interval de maximum 10 zile lucrătoare de la depunerea dosarului, solicitantul va fi invitat prin scrisoare recomandată/ telefonic/ şi/sau prin email pentru comunicarea deciziei privind aprobarea sau respingerea dosarului de includere în proiect, la sediul Serviciului Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din str. Unirii, nr. 45, Craiova.

Ulterior primirii deciziei de aprobare, semnării contractului de acordare a voucherelor, primirii voucherelor şi anterior utilizării acestora la farmaciile/ unităţile medicale afiliate, este interzis beneficiarului schimbarea farmaciei şi/ sau a unităţii sanitare pentru care a optat la înscrierea în proiect.

Pentru a beneficia de facilităţile oferite de proiectul “O şansă la viaţă – FIV“, trebuie îndeplinite condiţiile specificate în cadrul Regulamentului, care poate fi accesat pe site-ul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova: http://www.spmscmc.ro.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0251/533.063 sau pe mailul serviciulpublic_crese@yahoo.com.

 

Proiectul “O şansă la viaţă – FIV“ este inițiat de Primăria Craiova, prin Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova și se constituie prin acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile, în valoare 13.800 lei/cuplu, sub formă de vouchere, pentru efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.