Concert caritabil pentru copiii cu afecțiuni hematologice și oncologice internaţi la Craiova

Concert caritabil pentru copiii cu afecțiuni hematologice și oncologice internaţi la Craiova

5,971
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5.00)

Gala de Operă Craiova este un concert caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii cu afecțiuni hematologice și oncologice internați la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Regional din Craiova.

Evenimentul este organizat de Asociația Femei cu Perspectivă din România împreună cu ONG-uri, companii locale și artiști ai Operei Române. Concertul va avea loc la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, sâmbătă, 9 septembrie 2017, începând cu ora 18:00. Accesul la eveniment se va realiza pe bază de donație. Donații vor putea fi realizate în urnele special amenajate pentru eveniment. Există și un cont special deschis pentru cei care acceptă această provocare și anume: Fereastră spre Noi – Donații, CONT IBAN: RO29BTRLRONCRT0378688202.

Concertul Gala de Operă Craiova este parte a proiectului umanitar „Fereastră spre Noi”. Conform Dr. Polixenia Stancu, în 2016, au avut loc 477 de internări ale copiiilor cu afecțiuni hematologice și oncologice. Majoritatea provin din mediul rural și sunt copii care nu beneficiază de o situație materială bună. Pornind de la această premisă și de la deviza „Cu oameni, pentru oameni și prin oameni!”, ne dorim să facem o schimbare. Printre artiștii care vor fi prezenți la eveniment se numără: Andreea Bălan – soprană, Adriana Dumitriu- soprană, Daniela Rădulescu – soprană, Henrieta Almași – mezzosoprană, Miruna Sturza – mezzosoprană, Daniel Stoica – tenor, Odin Ciociea – bariton, Eugen Secobeanu – bariton, Ștefan Cârstea – bas.

Sursa foto: daruiesteviata.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.