Moda ținutelor de stradă nu moare niciodată – ce putem purta în...

Moda ținutelor de stradă nu moare niciodată – ce putem purta în acest sezon

43,092
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Moda ținutelor de stradă nu moare niciodată – ce putem purta în acest sezon

Ținutele de stradă erau, odată, cele ale băieților de cartier. Cu timpul, acestea s-au răspândit și au ajuns preferate de mai multe categorii de oameni. Pare că ținutele de stradă nu au dispărut și nici nu o să dispară vreodată.

Acestea se transformă în una dintre cele mai influente mișcări în lumea modei. Astăzi, acestea sunt purtate de oameni de toate categoriile de vârstă, dar preferate, bineînțeles, de cei mai tineri purtători.

Ce este îmbrăcămintea de stradă?

Ținutele de stradă reprezintă un stil de modă casual devenit popular în anii 90 care se referă la articole de îmbrăcăminte confortabile, cu un design ieșit din tipar. Este vorba despre tricouri cu detalii grafice, pantaloni de trening, hanorace și sneakers. Un tricou Vans și o pereche de pantaloni lejeri, combinați cu o pereche de sneakers la modă reprezintă cu succes această modă și astăzi.

Această modă este inspirată din cultura hip-hop, adepții acesteia purtând haine supradimensionate, dar alese cu gust. Primele modele de îmbrăcăminte de stradă au apărut în California în anii 80, atunci când surferii vindeau tricouri serigrafiate pentru a-și promova plăcile de surf. Câțiva ani mai târziu, magazinele de modă din New York produc primele modele de îmbrăcăminte care combină stilul hip-hop, stilul de stradă al skateboarderilor și cel al surferilor. Astăzi, se poate spune că este vorba despre ținutele de stradă de lux. Tinerii au reușit să facă din această modă o parte importantă a culturii pop, iar industria modei promovează acest stil cu mare succes, unul dintre exemplele de succes fiind modelele de ghete Tommy Hilfiger.

tricou Vans

Cum poți alege ținutele de stradă?

Pentru a alege o astfel de ținută, trebuie să ai personalitatea potrivită. Îmbrăcămintea de stradă nu este pentru toată lumea, ci doar pentru cei cărora le place să se simtă mereu tineri, să poarte articole lejere și să accepte faptul că nu întotdeauna trebuie să fii elegant pentru a arăta bine. Dacă respecți toate aceste condiții, atunci poți alege articolele care ți se potrivesc.

Chiar dacă loialitatea față de marcă este una dintre caracteristicile esențiale ale celor care adoptă ținute de stradă, nu este nimic greșit în a combina o pereche de pantaloni Puma cu un tricou vans și o pereche de sneakers de altă marcă. Important este să găsești combinația de stil potrivită și, bineînțeles, să te simți bine în ceea ce porți.

Poți jongla cu mărimile articolelor alese, pentru că acest stil îți oferă o mare libertate în alegerile pe care le faci. Sunt preferate articolele oversize, motiv pentru care îți poți alege modelele preferate fără a te gândi că e posibil să îți arate cele câteva kilograme în plus pe care le ai.

Dar nu uita că, înainte de toate, ținutele de stradă te îndeamnă să fii tu însuți. Alege-ți acele articole în care te simți bine, în care simți că ai toată libertatea de mișcare, dar care nu te fac să te simți stânjenit de privirile insistente ale celor din jur. A adopta o ținută de stradă înseamnă a-ți asuma cine ești cu adevărat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.