Alb-albaştrii continuă lupta în finala Campionatului Diviziei A1 la volei masculin

Alb-albaştrii continuă lupta în finala Campionatului Diviziei A1 la volei masculin

369
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SCM U Craiova joacă, luni şi marţi, în Sala Polivalentă din Craiova, într-o finală de zile mari a Diviziei A1 la volei masculin. După primele două meciuri disputate la malul mării, cu VCM Tomis Constanţa, echipa de volei craioveană, antrenată de Dănuţ Pascu, are de înfruntat favorita Campionatului, care conduce la general cu 2-0.

Alb-albaştrii promit că vor da ce e mai bun şi îşi propun să câştige primul meci de acasă. În tot returul, Tomis Constanţa a pierdut un singur set pe teren propriu, setul fiind adjudecat de voleibaliştii craioveni în meciul doi jucat acasă la constănţeni.

Primul meci dintre SCMU Craiova şi Tomis Constanta se desfăşoară luni, 15 aprilie, de la ora 20. În cazul în care Craiova închide prima partidă, marţi, 16 aprilie, va avea loc şi meciul patru, începand cu ora 19.30. Craiovenii sunt aşteptaţi în OZN-ul din Bănie să-şi susţină sportivii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.