Campionatul WKU de amatori, la Sala ”Ion Constantinescu” din Craiova

Campionatul WKU de amatori, la Sala ”Ion Constantinescu” din Craiova

4.760
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Duminica, 26 noiembrie 2017, la Sala ”Ion Constantinescu” din Craiova, se va desfasura Campionatul WKU de amatori. In cadrul competitiei vor evolua copiii, juniori dar si seniori din intreaga tara.

Pe langa confruntarile din cadrul campionatului vor exista si meciuri de box, supervizate de campionul mondial la juniori, Sorin Pantera Tanasie. În competiție vor intra si foarte multi sportivi locali.

Este vorba despre o competitie foarte importanta de amatori. O competitie care, anul acesta se va desfasura in Banie. Vorbim de mulți sportivi, spre exemplu, numai din partea CS Power Gym Craiova vor veni peste 20 de elevi. Foarte multi dinte copii sunt campioni nationali si europeni, deci o sa fie vorba despre o competitie extrem de antrenanta. Acest campionat are drept scop stabilirea unor lideri pe categorii dar si selectarea lor pentru campionatele europene WKU care se vor desfasura in anul 2018 in Grecia.Vor fi sportivi din toata tara, un numar impresionant as putea spune. Asteptam craiovenii intr-un numar cat mai mare pentru a sustine favoritii”, a declarat Ionut Puca, de la CS Power Gym Craiova, organizatorul Campionatului WKU de amatori  .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.