Handbal: SCM U Craiova la a treia înfrangere consecutivă

Handbal: SCM U Craiova la a treia înfrangere consecutivă

662
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

  SCM Craiova s-a întors cu tolba goală de la Cluj-Napoca, după un meci în care elevele lui Amariei  aproape că au facut act de prezență pe parchetul Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.

Oltencele n-au avut nicio șansă, ”U” Jolidon conducând de la început și până la sfârșit. La pauză, handbalistele echipei gazde au avut avans de opt goluri, scor 18-10. În partea secundă, Craiova a dat impresia că poate reveni în joc, atunci când s-a apropiat la cinci goluri, dar ecartul s-a mărit, la final tabela de marcaj arătând scorul de 33-22 pentru formația din Ardeal.

După acest rezultat, SCM Craiova a ajuns la a treia înfrângere consecutivă și a rămas pe poziția a noua a clasamentului Ligii Naționale de Handbal Feminin, cu 15 puncte, în timp ce ”U” Jolidon Cluj a urcat, momentan, până pe ultima treaptă a podiumului, cu 27 de puncte.

Marcatoare:

U Jolidon: Ivan 2, Laslo 2, Tetean 1, Boian 1
SCM Craiova: Hașegan 5 goluri, Dincă 4, Amariei 4, Florică 3, Ianași 1, Han 1, Gogoriță 1, Snopova 1, Cioaric 1, Goran 1

Sursa foto: Silviu CristeaSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.