K1: Sebastian Ciobanu a câştigat piramida de la Craiova

K1: Sebastian Ciobanu a câştigat piramida de la Craiova

1.220
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

În cadrul galei Superkombat World Grand Prix de la Craiova, programată sâmbătă seară, Sebastian Ciobanu a câştigat piramida de patru după ce l-a învins în extra round pe spanionul Fank Munoz.

Finala a fost echilibrată, ambii sportivi au fost vizibili obosiţi după partidele din semifinale. Ciobanu a punctat mai clar, dar a beneficiat şi de penalizarea adversarului său care a lovit de mai multe ori sub centură.

În turneul piramidal de 4 de la categoria grea, Sebastian Ciobanu l-a învins c u decizie în unanimitate pe rusul Vladimir Toktasynov, deja un veteran al galelor Superkombat, iar spanionul Mendez a trecut clar de neamţul Nikolaj Falin.

Pe lângă piramidă, la Craiova au mai avut loc şi patru partide de super-fight.

Pentru prima dată în faţa publicului oltean, Claudiu Bădoi l-a învins  pe  grecul Stelios Papadopolous în cadrul categoriei  -71 de kilograme şi a devenit devenit challenger la titlul mondial Superkombat.

De asemenea, Benjamin Adegbuyi, locul 8 mondial la finalul anului trecut, şi-a luat o frumoasă revanşă în faţa surinamezului Jairzinho Rozenstruik, după ce în noiembrie 2011 acesta l-a învins pe Beny prin KO în repriza a doua. De data această românul a fost mult mai proaspăt şi a câştigat la puncte cu decizie în unanimitate.

Cel mai spectaculos meci a fost făcut de Cătălin Moroşanu. “Moartea din Carpaţi” a înfruntat un veritabil colos din Republica Capului Verde, Eduardo Mendes. Încurajat încă de la primul gong, Moroşanu s-a năpustit în stilul caracteristic şi şi-a distrus adversarul după doar două minute.

O surpriză neplăcută a oferit-o Ionuţ Atodiresei. După o primă repriză pe care a controlat-o total,  în repriza a doua, Pitbull a fost călcat în picioare de grecul Stauros Exakoustidis care  l-a trimis de trei ori în lumea viselor pe român.

Evenimentul de la Sala Polivalentă din Craiova a fost transmis în direct la nivel global în 80 de ţări prin intermediul Eurosport, iar în România a putut fi urmărit pe Pro TV, Sport.ro şi Eurosport România.



7 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1341

    frumoase poze

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-12-2006
    Locatie
     Centru
    Mesaje
    620

    Ce-ti mai plac pozele…

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     12-07-2009
    Locatie
     La etaj :D
    Mesaje
    757

    Frumos din partea lui morosanu

    "Vaneaza-i pe cei slabi si vei supravietui, vaneaza-i pe cei puteici si vei trai!"
  4. #4
    legalizez ganduri
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Above And Beyond
    Mesaje
    9831

    Nu am inteles de ce au pus pretul la bilete:70, 50 si respectiv 30 lei….a fost sala aproape goala….Morosanu a fost un gentil fata de U.Craiova dar in rest este un taran care loveste din fundul curtii si l-au pus sa se bata cu babuinul ala negru care in loc sa-l arunce la lei l-au luat si l-au pus in ring…la „pitbull” l-a stins grecul lumina si Sebastain a castigat ca l-a lovit ala in „O_O” ca asa il cam dovedise „negrutul”…penala „gala”..

    i¿½Fixeaza-ti in minte chiar de acum o regula si un ideal de purtare carora sa te conformezi atat in singuratate cat si intre oameni, caci intelepciunea e a ta numai cand o dai altuia, altfel ea este numai in tine.i¿½Nicolae IorgaR.I.P Ovidiu
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     27-03-2006
    Locatie
     prin europa
    Mesaje
    154

    Ciobanu a castigat , dar ouale lui au pierdut

    Nu este nici o rusine sa te nasti prost, rusine e sa mori prost.
  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-05-2013
    Mesaje
    0

    un spectacol totl

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    525

    Momentan cred ca este sportul cu cele mai mari performante in lume pentru romania

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.