România a pierdut cu Belarus. Naționala masculină de handbal are şanse minime...

România a pierdut cu Belarus. Naționala masculină de handbal are şanse minime la calificare

12.013
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Meciul de handbal masculin dintre naţionalele României şi Belarus s-a încheiat cu scorul de 32-22 (19-11), aseară, în Sala Polivalentă din Craiova, în Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatul European din 2018. Belarus s-a calificat la turneul final, iar șansele tricolorilor de a mai obține calificarea de pe locul al treilea sunt foarte mici. România nu s-a mai calificat la Campionatul European de 22 de ani.

România învinsese Belarus cu 26-23, la Minsk, în primul meci din grupe, în noiembrie anul trecut. Tricolorii au început în forță, cu două victorii în tot atâtea meciuri, dar apoi au pierdut următoarele trei partide.

Cu o atmosferă încinsă și la propriu și la figurat, întreținută de aproximativ 3.000 de spectatori și o galerie care nu a încetat să cânte, la Craiova, oaspeții au dominat naționala pe tot parcursul jocului, la pauză înregistrând o diferență lejeră 19-11. În partea a doua, Belarus, care a condus și la 12 goluri, 28-16 (51), a închis tabela la 32-22.

Au evoluat:

România: Mihai Popescu, Ionuț Iancu — Marius Mocanu (5 goluri), Ionuț Ramba, Demis Grigoraș (5), Valentin Ghionea (2), Dan Racoțea (2), Marius Sadoveac, Cosmin Capotă, Ciprian Șandru (2), Alexandru Csepreghi (4), Adrian Rotaru, Cristian Fenici, Chike Osita Onyejekwe, Răzvan Pavel (1), Roland Thalmaier (1). Selecționer: Xavi Pascual Fuertes.

Belarus: Ivan Mațkevici, Viaceslav Soldațenko — Ivan Brovka (3), Vladislav Kuleș (3), Maxim Babicev, Boris Puhovski (7), Denis Rutenka (4), Viaceslav Șumak, Andrei Iurinok (2), Maksim Baranov, Artur Karvațki (4), Aleksandr Podșivalov, Artem Karalek (6), Aleksandr Titov, Artiom Kulak (1), Vadim Gaiducenko (2). Selecționer: Iuri Șevțov.

Pe primul loc în grupă se află Belarus (7 puncte), urmată de Serbia (7), România (4) și Polonia, 2 puncte.

Turneul final din Croația este programat între 12 și 28 ianuarie 2018.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.