Tenis: S-au incheiat cele 3 turnee de la Tg Jiu

Tenis: S-au incheiat cele 3 turnee de la Tg Jiu

9.222
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Duminica, 6 august, s-a incheiat si ultimul turneu ITF Pro Circuit organizat anul acesta la Targu Jiu. Dupa semifinalele de sambata, sportivele calificate in finala au fost Ilona Georgiana Ghioroaie, care a invins-o pe Nastassya Burnett (ITA) cu 6-4 6-2, si Tereza Mihalikova (SVK), care a castigat in fata australiencei Astra Sharma cu 6-1 6-4.
Finala de duminica a fost spectaculoasa, aproape 3 ore de joc, cu dese rasturnari de situatie, in care Tereza Mihalikova, favorita nr.2 a competitiei, a fost surprinzator invinsa de Ilona Ghioroaie, care a intors meciul in favoarea ei in tie-break-ul decisiv, scor final 6-3 3-6 7-6 (7).

Cele trei turnee desfasurate anul acesta la Targu Jiu fac parte din circuitele FRT PRO ale Romaniei, fiind dotate, fiecare in parte, cu premii totale in valoare de 15 000 $. Este pentru a treia oara consecutiv cand competitii internationale de asemenea anvergura se organizeaza pe Baza sportiva Tenis Club Elite din Targu Jiu si speram sa le putem organiza si anul viitor.
Va multumim pentru interesul acordat acestor competitii internationale si pentru suportul in promovarea acestor competitii.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.