BALUL BALURILOR 2018 – GENERATIA UNIRII

BALUL BALURILOR 2018 – GENERATIA UNIRII

4.402
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 7 Decembrie 2018 incepand cu ora 18:00 locatia Casa de Cultura a Studentilor a gazduit unul din cele mai importante evenimente din acest final de an: BALUL BALURILOR 2018 – GENERATIA UNIRII organizat de Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc.

Posesorii titlurilor de Miss Boboc 2018 si Mister Boboc 2018 din liceele in care s-a derulat proiectul GENERATIA UNIRII au avut parte la sfarsitul saptamanii trecute de confruntarea finala.

Liceele care au facut parte din acest proiect au fost: Liceul Teoretic MIHAI VITEAZUL (Bailesti), Colegiul National Economic GHEORGHE CHITU, Liceul Tehnologic DIMITRIE FILISANU (Filiasi), Liceul TRAIAN VUIA, Colegiul National FRATII BUZESTI, Liceul VOLTAIRE, Colegiul National CAROL I, Colegiul National ELENA CUZA, Liceul Teoretic TUDOR ARGHEZI, Liceul cu Program Sportiv PETRACHE TRISCU, Liceul de Arte MARIN SORESCU, Liceul Teoretic HENRI COANDA.

Seara a debutat cu prezentarea concurentilor si concurentelor in portul popular romanesc ceea ce a reprezentat un deliciu pentru public. Faptul ca acesti tineri minunati au marcat Marea Unire in cadrul traditionalelor evenimente al bobocilor a facut ca toamna aceasta sa fie una cu totul speciala. A urmat apoi prezentarea concurentilor in cadrul defilarii acestora in tinuta de zi. Ultima proba a concursului de frumusete a fost cea a tinutei de seara unde acestia au stralucit pe podium. Perechile participante au oferit publicului un spectacol al carui subiect a fost chiar viata de licean, transpusa inedit si savuros.

In cadrul evenimentului a fost prezentate foarte multe momente artistice ale tinerilor din Craiova, facandu-i pe cei din sala sa se simta ca la un adevarat concurs de talente. Nu au lipsit concursurile cu publicul cel mai apreciat fiind cel in care in urma unei extrageri un participant din sala a castigat o excursie de 2 persoane oriunde vrea el in Romania.

Atat concurentii, cat si spectatorii au ramas cu o imagine întiparita in minte si au pleca mai bogati fata de cum au venit, prin simplul fapt sa au fost uimiti de specacolul de mare amploare care a avut loc in acea seara.

Jurizarea concursului de frumusete a fost una inedita intrucat fiecare concurent avea in juriu un reprezentant care putea vota pe oricine mai putin pe cel pe care-l reprezenta. Si asa juriul nu a stabilit de 50 % din decizia finala restul de 50% apartinand publicului.

In urma deliberarii, juriul impreuna cu publicul au stabilit ca podiumul la domnisoare sa fie ocupat de: LOCUL III – Trana Theodora Maria de la Colegiul National CAROL, LOCUL II – Chifu Bianca de la Colegiul National FRATII BUZESTI si MISS LICEU 2018 – Girard Isabelle de la Liceul VOLTAIRE iar la domni podiumul a fost ocupat de: LOCUL III – Rositoiu Andrei de la Liceul VOLTAIRE, LOCUL II – Darbi Hamudi de la Colegiul National ELENA CUZA si MISTER LICEU 2018 – Vasilescu Florin de la Colegiul National FRATII BUZESTI.

„Am incheiat inca un sezon al traditionalelor evenimente BALUL BOBOCILOR. Anul acesta a fost unul special intrucat am reusit sa implementam in cadrul evenimentelor cel mai important lucru pentru romani si anume celebarea a 100 de ani de la MAREA UNIRE din 1918. Vrem sa multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi de la sponosori, parteneri, parteneri media pana la cei mai importanti sustinatori ai nostrii si anume publicul prezent in aceasta toamna care a fost unul fabulos.” – Tom Cringureanu – General Manager Royal Models Agency



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.