DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a doua ediție a competiției sportive „Olimpiada de fotbal“, organizată de Consiliul Județean (CJ) Dolj, prin Clubul Sportiv Județean Știința „U“ Craiova, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, a debutat, duminică, în comuna Ișalnița.

La startul concursului, s-au prezentat echipe care provin de la școlile gimnaziale din județ, toți participanții urmând să beneficieze de mingii și echipamente de joc prin sprijinul acordat de CJ Dolj.

„18 echipe s-au prezentat, duminică, la prima oră a dimineții, pentru prima etapă a concursului, pe stadionul din comuna Ișalnița. Toți jucătorii au primit din partea Consiliului Județean Dolj echipamente sportive și fiecare echipă a primit câte două mingi pentru a avea tot ce este necesar pe parcursul meciurilor disputate.

Norocul a fost chiar de partea echipei gazdă, elevii Școlii gimnaziale din Ișalnița fiind cei care au câștigat prima etapă. Olimpiada de Fotbal este o campanie la care țin în mod special, o campanie a Consiliului Județean Dolj care este menită să încurajeze sportul, mișcarea și să fie o oportunitate de descoperire a talentului din școală. Mult succes tuturor participanților! Cei mai buni să câștige!”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Prima ediție a competiției „Olimpiada de fotbal” a fost câștigată de Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu“ Craiova, după ce a disputat trofeul în etapa finală la care s-au calificat alte cinci echipe: Școala Gimnazială Cerăt (ocupanta poziției a doua), Școala Gimnazială Bucovăț și Școala Nr. 1 Dăbuleni (ambele clasate pe locul al treilea), Liceul Teoretic „Gheorghe Vasilichi“ Cetate și Școala Gimnazială „Eliza Opran“ Ișalnița.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.