A fost stabilit programul celor două burse ale locurilor de muncă din...

A fost stabilit programul celor două burse ale locurilor de muncă din acest an. Primul eveniment este în aprilie

9.931
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două evenimente pentru doljenii aflați în căutarea unui loc de muncă vor fi organizate, anul acesta, la Craiova, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj.   

Ca în fiecare an, angajatorii doljeni și persoanele fără ocupație își vor da întâlnire la bursa locurilor de muncă, eveniment organizat la nivel național.

Astfel, în data de 12 aprilie, va fi organizată „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți, au transmis reprezentanții AJOFM Dolj.

Un alt astfel de eveniment va avea loc și în toamnă, în data de 18 octombrie fiind programată „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” dedicată tinerilor care au terminat școala și nu au lucrat niciodată.

De asemenea, potrivit reprezentanților AJOFM Dolj, la nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile zonei și de solicitările agenților economici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.