Abonamente gratuite pentru craiovenii cu pensii sub 1.350 de lei

Abonamente gratuite pentru craiovenii cu pensii sub 1.350 de lei

6.690
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pensionarii din Craiova, cu un venit mai mic de 1.350 lei/lună sau cei cu vârsta de peste 70 ani, vor beneficia de gratuite pe autobuzele și tramvaiele din Craiova.  

Vechile abonamente au expirat, la finele lunii iulie, motiv pentru care vârstnicii care se încadrează în cele două categorii de călători, trebuie să se prezinte la orice casă de bilete și abonamente pentru achiziția celor noi. „Abonamentele vor putea fi ridicate, începând cu luna august 2018, de la orice casă de bilete și abonamente a RAT SRL, pe baza actului de indentitate în original și copie a cuponului de pensie din luna iunie sau iulie 2018, în original și copie, și a vechiului abonament.  Abonamentele eliberate astfel, vor fi valabile pe o perioadă de un an, de la emiterea lor”, au transmis reprezentanții RAT Craiova.

 

 

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   02-08-2018
  Mesaje
  1

  Daca nu ma insel pana acum era gratuit la pensionari cu pensie de sub 1000 de lei. Cred ca prin aceasta decizie, vor sa isi mareasca aria votantilor pentru anul electoral ce urmeaza, sa fie mai sigur ca au mai multe procente

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.