Activitatea, restricţionată în Târgul Municipal Craiova

Activitatea, restricţionată în Târgul Municipal Craiova

5.474
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)
SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a decis să restricţioneze în anumite zile o parte a activităţii Târgului Municipal Craiova, situat în str. Dimitrie Gerota, nr. 7, pentru a evita aglomeraţia de la sfârşitul fiecărei săptămâni, ca măsură pentru prevenirea contaminării cu coronavirus, au anunțat , vineri, reprezentanții societății.

Conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a decis că, în perioada 13-15 martie, 20-22 martie şi 27-29 martie 2020, nu se vor desfăşura activităţi de comercializare îmbrăcăminte şi încălţăminte, noi sau second-hand, în Târgul Municipal Craiova.

”Nu este vorba despre închiderea Târgului Municipal Craiova, ci doar despre suspendarea activităţii în anumite sectoare ale acestuia, în cele mai aglomerate zile din săptămână. Astfel, în următoarele săptămâni, Târgul Municipal Craiova va funcţiona normal de luni până joi, inclusiv cu partea de haine şi încălţăminte second-hand. În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va funcţiona doar Sectorul de legume şi fructe en-gros, necesar pentru asigurarea aprovizionării cetăţenilor”, subliniează conducerea SC Piețe și Târguri Craiova.

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a impus şi alte restricţii în vederea prevenirii contaminării cu coronavirus. Pentru perioada 13-31 martie 2020, au fost sistate audienţele la sediul şi punctele de lucru ale societăţii, recomandându-se clienţilor interacţionarea de la distanţă cu reprezentanţii instituţiei, prin e-mail la adresa pietecraiova@yahoo.com sau telefonic la numărul 0251/410696. Persoanele care prezintă simptome de răceală sau gripă sunt rugate să nu se prezinte la casieria societăţii sau la punctele de lucru, având posibilitatea de a-şi achita contravaloarea chiriei lunare atât prin ordin de plată, cât şi online, în contul RO22UGBI0000322015610RON.

Pentru evitarea aglomeraţiei din pieţe, li se recomandă cetăţenilor să evite cumpărăturile la orele de vârf, amintindu-li-se că pieţele au program zilnic, de luni până vineri, între orele 7-20, iar sâmbăta şi duminica între orele 7-16.

În perioada următoare, în toate pieţele pe care societatea noastră le administrează, inclusiv în Târgul Municipal Craiova, sunt programate activităţi ample de curăţenie şi igienizare”, mai arată responsabilii societății.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Decat sa latre la stele,total ineficient, Primaria, mai bine, ar amenaja un grup sanitar in targ!! Ce ete acum acolo este o mizerie!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.