Amplă acțiune a ”Rutierei” pe principalele străzi din Craiova

Amplă acțiune a ”Rutierei” pe principalele străzi din Craiova

5.135
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, ieri, pe principalele străzi din, cu risc de producere a acccidentelor ridicat, o amplă acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzilor rin locurile special amenajate și semnalizate corespunzător.

Oamenii legii au constatat 64 de abateri de natură contravențională și au aplicat amenzi în valoare de peste 15.000 de lei. Dintre acestea, 12 sancțiuni au fost aplicate unor șoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 20 de permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă

 



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    9
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    Ai gresit stirea!!

    Roger !!!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    9

    Doar 64 mi se pare super putin. Cred ca intr-o zi daca mergi pe Calea Bucuresti dai sute de amenzi zilnic, numai pe o strada.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.