ANGAJAȚII COMDATA CRAIOVA AU FOST VIZITAȚI DE MIRKO PIGLIACELLI

ANGAJAȚII COMDATA CRAIOVA AU FOST VIZITAȚI DE MIRKO PIGLIACELLI

9,380
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comdata Romania a devenit, recent, partenerul echipei de fotbal din Liga 1 Universitatea Craiova! Comdata este, astfel, onorată să susțină Echipa și suporterii ei, mergînd, împreună, pe calea performanței!

Angajații Comdata Craiova au fost bucuroși să-l primească în vizită pe Mirko Pigliacelli, super-portarul Italian al Științei. Timp de 2 ore, Mirko a stat de vorbă cu oamenii, s-a fotografiat și a împărțit autografe! Bucuria se vede și din poze!

Suntem mandri sa ne implicam in comunitatea din care facem parte, prin proiectele noastre de CSR, sa aplicam standardele de calitate pe care le-am preluat de-a lungul timpului prin dezvoltarea sub umbrela grupului Carlyle si tutela comaniei mama, Comdata Group, companie care deserveste peste 550 de clienti in 16 tari.

Comdata este un furnizor de soluții inovatoare la nivel mondial în domeniul operațiunilor cu clienții și Process Management. Comdata ajută, încă din 1987, clienții să-și maximizeze valoarea experienței consumatorilor. Combinând prezența internațională cu o puternică expertiză locală, echipa noastră de peste 50.000 de angajați operează în 30 de limbi pe 4 continente și 22 de țări.

Grupul Comdata combină pasiunea pentru satisfacția clienților, o mentalitate asupra tehnologiei bazate pe inovare, o expertiză puternică în procesul de afaceri, datorită prezenței globale și cele mai bune performanțe la nivel local prin intermediul unei forțe de muncă colaborative. Misiunea noastră este de a ne ajuta clienții să devină mai competitivi, făcând ca firmele lor să devină mai agile, flexibile, inovatoare și eficiente la nivel global.

Comdata Romania este o companie multinationala care asigura solutii de outsourcing in domeniul BPO/CRM inca din 2006. Prin eficientizarea solutiilor oferite catre client, inovatie si dedicatie am crescut impreuna cu oamenii nostri timp de 11 ani, fiind prezenti la nivel national in Bucuresti, Craiova, Constanta, Pitesti, Galati, Buzau si Braila. Prin centrele de suport in care ne desfasuram activitatea asiguram peste 3500 de locuri de munca, cifra in crestere constanta. Mai multe detalii pe www.comdataromania.ro

2 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   16-06-2008
  Locatie
   Craiova, Romania
  Mesaje
  247

  Exact aceeași știre a mai fost și acum câteva luni… Ce penibil

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7308

  Este publireportaj .. adica reportaj platit.. adica un fel de publicitate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.