Apa de la Water Park a trecut de primul test. Urmează controlul...

Apa de la Water Park a trecut de primul test. Urmează controlul efectiv al DSP Dolj

1,109
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu sunt probleme cu apa de la Water Park, din punct de vedere calitativ, acesta fiind verdictul dat de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Dolj, după efectuarea testelor cerute de Primăria Craiova în urmă cu aproximativ două săptămâni.

A fost necesară această verificare, după ce părinții unor copii care făceau cursuri de înot în incinta Water Park au reclamat faptul că cei mici s-au confruntat cu mai multe probleme la nivelul pielii.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, reprezentanţii administrației municipale  au trimis la DSP Dolj cinci probe de apă, rezultând, în urma analizării lor că apa din bazine este în parametrii calitativi.

Aceste probe nu sunt însă suficiente și, potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Dolj, dr. Ștefan Popescu, va avea loc și propria verificare a inspectorilor DSP Dolj, după 1 iulie, când se vor face controale la toate ștrandurile și piscinele din județ. Aceste verificări au fost anunțate, inițial, că se vor derula începând cu 17 iunie, dar Ministerul Sănătății a revenit în data de 14 iunie cu o adresă, informând că acțiunea va demara de la 1 iulie, a mai spus Popescu.

„Vom face și un control al nostru, la Water Park. Vor merge colegii după 1 iulie acolo. Pe 14 iunie am primit fax de la Minister că acțiunile pentru ștranduri și piscine, de verificare, încep pe 1 iulie. Din analiza acelor probe de apă trimise de ei a rezultat că nu sunt probleme cu apa”, a menționat Popescu.

Pe lista locațiilor din județul Dolj, ce vor fi verificate, se găsesc 21 de piscine și ștranduri. Dacă până la demararea acțiunii tematice vor apărea însă reclamații, inspectorii DSP Dolj merg în control la unitatea respectivă.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7536

  Aerul de pe acolo o trece testul poluarii si calitatii?.. Nu de alta dar e dealul ala de deseuri la doi pasi de waterpark.. Bate o briza in directia potrivita vine cu tot cu damf si cu hidrogen sulfurat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.