DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Afumați, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, violare de domiciliu și distrugere, a fost depistat de polițiști, magistrații luând împotriva lui măsura controlului judiciar  pentru următoarele 60 de zile. 

Potrivit IPJ Dolj, marți, acesta a intrat în curtea unei femei din Afumați și a spart două geamuri de la ușa ce permite accesul în locuință.

De asemenea, în aceeași zi, tânărul a intrat și în locuința unui bărbat de 62 de ani, tot din Afumați, nevăzător, pe care l-ar fi amenințat cu acte de violență, reușind astfel să îi fure portofelul în care se afla suma de 200 de lei.

„Astfel, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat tânărul respectiv, care a fost prezentat unității de parchet competente, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de polițiști, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, menționează reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.