Craiova. Fără căldură în calorifere, începând de joi

Craiova. Fără căldură în calorifere, începând de joi

2.977
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Furnizarea energiei termice pentru încălzire, la nivelul municipiului Craiova, se va sista începând de joi, operatorul local continuând să asigure apa caldă menajeră.

Potrivit reprezentanţilor societăţii de termoficare, a fost luată această măsură în conformitate cu prevederile regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, fiind menționat faptul că oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte 10 grade Celsius, între orele 18.00 – 6.00.

„SC Termo Craiova SRL va înceta furnizarea căldurii în Craiova începând cu data de 11 aprilie. Această măsură va fi luată ca urmare a îndeplinirii condiţiilor de temperatură, în concordanţă cu prognoza meteo, adică trei zile consecutiv în intervalul 18.00 – 6.00, temperatura medie a aerului exterior a depăşit 10 grade. Operatorul local va furniza doar apă caldă menajeră”, este anunțul societății de termoficare.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  33

  Puteau sa o opreasca de mult. Mafiotii o tineau pornita si ziua acum doua saptamani cand afara erau 25 de grade.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.