Craiova: Numirea lui Gheorghe Nedelescu în fruntea Termo Urban nu a trecut...

Craiova: Numirea lui Gheorghe Nedelescu în fruntea Termo Urban nu a trecut de votul consilierilor locali

4.848
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Proiectul de hotărâre referitor la numirea lui Gheorghe Nedelescu la conducerea Termo Urban, noul operator de distribuţie a agentului termic în Craiova, a fost respins în şedinţa de consiliu local de joi. Consilierii PER s-au alăturat celor din PNL şi USR-PLUS şi au votat împotriva acestei propuneri. 

Proiectul a ajuns pe masa consilierilor locali, joi, primind 16 voturi „împotrivă” şi 11 „pentru”.

Reprezentanții Partidului Ecologist Român au explicat că s-au opus acestei numiri întrucât realitatea a demonstrat că Gheorghe Nedelescu nu a obținut rezultate remarcabile cât timp a condus Termoficare Craiova, vechea societate de distribuție a agentului termic care a intrat în faliment.

„Am fi dorit să vedem o schimbare la noua societate dat fiind faptul că sub aceaşi conducere vechea societate a intrat în faliment. Suntem încrezători că Executivul poate veni cu o altă variantă de administrator care să redea încredre craiovenilor că noua societate va avea un parcurs aşa cum trebuie”, a spus consilierul local PER, Octavian Marinescu.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2021
    Mesaje
    0

    Bun asa!
    Pe cand un concurs corect pentru a scapa de sinecuristi?! Ca doar n-or fi votat consilierii PER fara interes.
    Cat despre Nedelescu, e cazul sa-si manance pensia in tihna. A „muncit” destul la falimentarea fostei firme, a supt ani destul din varii CA-uri datorita apartenentei politice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.