Ludovic Orban mai dă o tură pe Drumul Expres Craiova-Pitești

Ludovic Orban mai dă o tură pe Drumul Expres Craiova-Pitești

2.514
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ludovic Orban va ajunge vineri în județul Dolj, unde va vizita Tronsonul I al Drumului Expres Craiova-Pitești și va susține o conferință de presă la sediul Prefecturii Dolj. 

Potrivit unei informări a Prefecturii Dolj, Orban va ajunge în județ la ora 10.00 și va merge să vadă stadiul lucrărilor de pe Tronsonul I al Drumului Expres Craiova-Pitești.

Să fie sigur că nu a ajuns degeaba în județ și să ia pulsul îndeaproape, Orban va face trei opriri pe șantier.

După ce va parcurge traseul stabilit, acesta va susține o conferință de presă la sediul Prefecturi Dolj.

În județ, în ultimele două luni, au mai ajuns premierul Cîțu și președintele Iohannis. Niciunul dintre aceștia nu au prins în agendă, cum nici Orban nu o face, o vizită la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, structură de unde mesajele nu au fost tocmai bune în ultima vreme.

Foto din arhivă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2021
    Mesaje
    0

    Orban isi face campanie pentru sustinere in vederea alegerilor din PNL din vara.
    N-ar strica ca d-l Cosmin Vasile si a lui echipa impreuna cu Politia Rutiera Romana sa vada cum se executa lucrarile la DJ552.
    Probleme mari sunt la planificarea lucrarilor. Marcarea directiilor de mers (ocolirilor) este un dezastru, portiunile cu lucrari si utilaje sunt nesemnalizate.
    Asocieri de firme „Dorel 2 poli” !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.