DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova, prin Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din Municipiul Craiova, recrutează medici pentru desfășurarea procesului de vaccinare împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare care se vor deschide în oraș. 

În perioada 10 – 17 mai se va organiza un maraton de vaccinare la Stadionul „Ion Oblemenco”, iar pentru a asigura funcționarea non-stop ar fi nevoie de aproximativ 10 medici, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Persoanele interesate pot depune un dosar cu următoarele documente (în original şi copie): BI /CI; certificat căsătorie; diplomă de licenţă; certificat membru al Colegiului Medicilor din România, aviz anual privind exercitarea profesiei de medic, vizat pentru anul 2021; asigurare malpraxis; adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie sau de o unitate sanitară abilitată din care să rezulte că este apt de muncă; declaraţia pe propria răspundere că nu are antecedente penale.

Înscrierile se desfășoară, în data de 5 mai, între orele 08:00 – 16:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la tel – 0251-533063, Serviciul Contabilitate, Buget, Resurse Umane.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.