DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bucureşti, este cercetat penal, după ce sâmbătă a fost prins, în Craiova, că se urcase drogat la volan. 

Bărbatul a fost observat în trafic, pe Calea București, imediat după ce a lovit o balustradă. Cei care au sunat la 112 au spus că șoferul avea un comportament ciudat.

Ajunsi in apropiere de locul accidentului, politistii au constatat faptul ca autoturismul ce fusese implicat in accident era condus in continuare pe Calea Bucuresti, fapt pentru care politistii au pornit in urmarirea acestuia cu semnalele acustice si luminoase in functiune.

La un moment dat, barbatul in cauza a abandonat autoturismul pe o strada din Craiova si a urcat intr-un taxi.

Astfel, a fost solicitat sprijinul mai multor echipaje de politie, iar cel in cauza a fost gasit deplasandu-se in calitate de pieton pe strada Nicolae Julea, unde, intrucat se manifesta intr-un mod recalcitrant a fost imobilizat de politisti.

„Acesta a fost identificat in persoana unui barbat de 38 de ani, din Bucuresti.
In urma testarii cu aparatul drugtest, rezultatul in cazul barbatului respectiv a iesit pozitiv, fapt pentru care i-au fost prelevate si mostre biologice.

Avand in vedere cele constatate, politistii au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive”, menționează IPJ Dolj.

De asemenea, asupra bărbatului politistii au gasit si o substanta sub forma de pulbere, care se afla intr-o foita de staniol, aceasta fiind ridicata in vederea continuarii cercetarilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.