Incendiu la o casă din Craiova. Două ore au luptat pompierii cu...

Incendiu la o casă din Craiova. Două ore au luptat pompierii cu focul

2.729
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o casă din municipiul Craiova, pompierii reuşind să stingă focul după aproximativ două ore. 

Potrivit ISU Dolj, când echipajul a ajuns la faţa locului, ardea acoperişul clădirii respective şi exista risc de extindere la vecinătăţi.

„A fost anunţat un incendiu la o casă în municipiul Craiova, strada Corneliu Coposu. A intervenit Detasamentul 1 de pompieri Craiova, cu trei autospeciale de lucru cu apă si spuma. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la vecinătăți. După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat”, a menţionat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Aceasta a mai spus că au ars aproximativ 175 mp din acoperişul casei, mobilier şi materiale textile.

Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Da cand au spus pompierii ca incendiul nu a fost provocat din cauza unui scurtcircuit??

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Ei trebuie sa declare o cauza. Ei declara una din acele posibilitati, desi acolo nu a fost vorba de asa ceva. Si eu le-as pune odata intrebarea, cum au concluzionat ca a luat foc ceva de la un scurt circuit electric, cand totul este ars si nu se mai cunoaste nimic. Cum deduc ei ca ala este motivul, si ajung la aceasta concluzie. Astea sunt vrajeli de adormit copii. NICIODATA nu o sa afle ei cauza adevarata, nu au cum. Poate daca iti ia foc un covor si o perdea de la o sticla cu benzina, si il sting repede si gasesc sticla acolo, atunci stiu sigur ca a fost intentionat, sau o mana criminala

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.