DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei petreceri au fost întrerupte, duminică, de către polițiștii doljeni, fiind aplicate amenzi în valoare totală de peste 14.000 de lei.   

Unul dintre evenimente era organizat în localitatea Coșoveni, polițiștii sesizându-se după ce pe o pagină de socializare a fost postat un clip video.

La adresa respectivă a fost depistată o femeie care organiza o masă festivă, având 11 participanți la petrecere.

„Astfel, polițiștii au identificat femeia în cauză, fiind sancționată în calitate de organizator, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020. Totodată, polițiștii au sancționat alte 11 persoane, în calitate de participanți, conform Legii 55/2020, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 3.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Tot în localitatea Coșoveni, un bărbat în vârstă de 35 de ani organiza o petrecere pentru aniversarea unei zile de naștere.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii și o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj, care au stabilit faptul că la această locație se afla în desfășurare o petrecere pentru aniversarea unei zile de naștere. Polițiștii au aplicat astfel o sancțiune contravențională bărbatului de 35 de ani conform Legii 55/2020, în valoare 2.000 de lei, în calitate de organizator. Totodată, au fost identificate opt persoane participante la petrecere care au fost sancționate conform Legii 55/2020, valoarea totală a amezilor fiind de 4.000 de lei”, a mai spus reprezentanta IPJ Dolj.

În orașul Băilești, polițiștii au fost anunțați că într-un imobil  se intenționează organizarea unui eveniment privat. Și în acest caz au fost aplicate șase amenzi, atât organizatorului cât și altor cinci persoane găsite în locuința respectivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.