DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Renumitul medic Alexandru Vlad Ciurea recomandă tuturor persoanelor ca atunci când nu se simt bine să sune medicul de familie, să urmeze recomandările și, mai spune acesta, pe lângă tratament sunt absolut necesare: odihna, aerul curat și igiena.

„Vă spun sincer că mi-a lipsit – și încă îmi lipsește – comunicarea. Să mă duc de la un prieten la altul, să pot să mă întâlnesc cu colegii, să discutăm despre idei noi… Să am un refresh, o reîmprospătare mentală. Vom ajunge însă și acolo. De noi depinde!”, a scris pe Facebook, pro.univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Acesta a făcut o serie de recomandări, încurajând de altfel populația să se vaccineze.

„Am făcut câteva recomandări(în cadrul unei emisiuni TV), pe care le reiau: la primele semne că ceva nu e în regulă, sunăm medicul de familie. El știe ce are de făcut, sunt cu toții bine pregătiți; să urmăm recomandările care ni se dau, la nivel național și internațional, pe lângă tratament, mai sunt câteva elemente foarte importante: somnul (odihna), igiena, aerul curat. Odihna ajută organismul să lupte! Să ne vaccinăm. Vaccinarea = sănătate”, este recomandarea pro.univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.