DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Administraței Bazinale de Apă Jiu au demarat controale la balastierele din bazinul hidrografic Jiu, anunță reprezentanții Apelor Române. 

Zilele trecute a avut loc un control în zona localității Orodel, județul Dolj, unde societatea STEMAD CONSTRUCT SRL exploata agregate minerale din cariera din zonă fără a deține actele necesare.

„La fața locului s-a observant că reprezentanții firmei exploatau agregate minerale din cariera Orodel, zona Fântâna lui Ița, folosind un excavator șenilat cu cupă și două Trakere, desi nu dețineau autorizație de gospodărire a apelor necesară. În urma controlului la societatea menționată s-a constatat că fapta constituie contravenție și este sancționată conform legii apelor nr. 107/1996 cu modificările și completările ulterioare, cu suma de 75.000 lei”, anunță reprezentanții Apelor Române Jiu.

Acțiunile de control vizează activitatea de exploatare ilegală a agregatelor minerale din albiile și terasele râurilor din bazinul hidrografic Jiu și vor continua, anunță reprezentanții ABA Jiu.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.