Ion Prioteasa, la ultima ședință a CJ Dolj, în calitate de președinte...

Ion Prioteasa, la ultima ședință a CJ Dolj, în calitate de președinte al instituției

2.396
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ion Prioteasa a participat, joi, la ultima ședință a Consiliului Județean Dolj, în calitate de președinte al instituției. 

„Am fost emoționat să conduc ultima ședință în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, după patru mandate în care am reușit, alături de toți aleșii care au activat în acești 16 ani, să îmbunătățim semnificativ județul. Mulțumesc și echipei inimoase de profesioniști desăvârșiți de la Consiliul Județean, un colectiv de salariați cu care, sunt convins, multe instituții s-ar mândri. Vreau să le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am avut onoarea să lucrez în tot acest timp – primari, parlamentari, membri ai Guvernului, europarlamentari, directori ai unităților subordonate Consiliului Județean sau reprezentanți ai mass-media. Totodată, le mulțumesc consilierilor județeni care mi-au oferit o plachetă în semn de recunoaștere a activității pe care am depus-o în beneficiul comunităților doljene în ultimii 16 ani, un gest care înseamnă foarte mult pentru mine”, este mesajul lui Ion Prioteasa. 

Actualul președinte al Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, este una dintre propunerile PSD Dolj pentru Senatul României.

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  476

  „după patru mandate în care am reușit, alături de toți aleșii care au activat în acești 16 ani, să îmbunătățim semnificativ județul” Colectivul de lepre si putori! In 16 ani n-ati fost in stare sa faceti ceva la Spitalul Judetean(ACEL FOCAR) sau macar sa asfaltati drumurile din judet! Multe dintre ele au betonul pus de Ceausescu..leprelor! Va ridicati in slavi unu pe altul ca restul nu dau 2 bani pe voi!

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9550

  Lasa boss , mai bine decat tacto Gigea sau unchitu Solomonica

  Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.