Dolj: Forțele de ordine continuă verificările în județ cu privire la respectarea...

Dolj: Forțele de ordine continuă verificările în județ cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului

1.055
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

În ultimele 24 de ore, peste 490 de forțe de ordine au desfăşurat acţiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului judeţ cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului virus. 

În cadrul acţiunilor, organele de control au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi portul măstii de protecţie astfel încat să acopere nasul şi gura de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, in toate spaţiile publice închise/ deschise.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 140 de societăți comerciale, 170 de locaţii de interes, 360 de mijloace de transport, fiind legitimate totodata peste 5.300 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 164 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 18.000 de lei, din care 150 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie şi 10 sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7684

  Forțele de ordine au continuat misiunea de a arăta cât stat milițienesc poate fi România.
  Singurul lucru bun e că nu mai sunt amenzile alea astronomice aberante, ilegale și peste limita oricărui bun simț… asta daca poate fi catalogat ca un lucru bun aspectul cuantumului amenzilor..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.