DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe familii nevoiaşe din localităţile doljene Ocolna şi Castranova au primit, sâmbătă, pachete cu produse de strictă necesitate, voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului fiind ajutaţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj pentru această acţiune. 

Alimentele de bază şi produsele de igienă, achiziționate de către reprezentanții Patriarhiei Române, au fost distribuite persoanelor cu posibilități materiale reduse, familiilor cu mulți copii și bătrânilor. Transportul produselor a fost asigurat de jandarmi, care au sprijinit, alături de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, distribuirea bunurilor achiziționate.

Beneficiarii acțiunii umanitare au primit cu mare bucurie sprijinul oferit, și, pentru câteva minute au simțit că nu sunt singuri și că orice vorbă bună contează.

Voluntarii și jandarmii au fost însoțiți în sânul comunităților de către preoții slujitori, care au ajutat la selectarea beneficiarilor și organizarea locală a activității umanitare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.