DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Stâna Ştefanu de pe Transalpina este pregătită să primească turiştii, începând de astăzi, mesele din terasă fiind rearanjate astfel încât clienţii să păstreze dinstanţarea fizică impusă de autorităţi. Doljenii dornici de o excursie nu foarte departe de casă pot petrece timp frumos într-un loc unde toţi cei care ajung îşi propun să se reîntoarcă. 

Stâna Ştefanu este deja recunoscută pentru tocanul de oaie, în vara anului trecut, acest preparat primind atestatul de produs tradiţional din partea Ministerului Agriculturii.

Stâna este un loc popular printre turiștii care trec Carpații pe Transalpina, fiind la câțiva kilometri depărtare de Obârșia Lotrului.

Vizitatorii pot gusta celebrul tocan de oaie sau de vită, brânză, bulz ciobănescu cu cârnați sau telemea de oaie.

Mâncarea este pregătită în ceaune, pe foc, vizitatorilor fiindu-le recomandat ca în acest început de sezon să păstreze distanţa recomandată întrucât nimeni nu va pleca fără preparatul dorit, dau asigurări proprietarii.

„Drumul e deszăpezit, noi ne-am adus bagajul și ne-am refăcut stâna iar de mâine vă așteptăm pe la noi la un bulz, la un tocan, la un balmoș, la o poză…Ne-a fost dor de dumneavoastră, în tot acest timp, am trecut toţi prin multe, dar bine că ne revedem! Produsele de la noi pot fi atât luate la pachet, cât și servite în aer liber, la stână. Am reașezat mesele, astfel încât să păstrăm distanţa adecvată și avem grijă ca totul să fie bec de curăţenie, așa cum zicea mamaie! Deși ceaunele care fierb în curte îndeamnă la „buluceală”, vă rugăm să păstraţi distanţa recomandată, pentru că vă promitem că nimeni nu va pleca neservit! Vă dorim o vară frumoasă, multă sănătate și Dumnezeu să ne ajute pe toţi”, este mesajul băciţei Marioara Babu, cea care deţine stâna.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.