DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, poliţiştii doljeni, împreună cu jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, s-au mobilizat pentru desfăşurarea unei activităţi de donare de sânge.

„Ne-am strâns cu toţii la Centrul de Trasfuzii Craiova, pentru a da un exemplu de solidaritate, la care dorim să se alăture cât mai multe persoane. Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, să doneze sânge! De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul Sars Cov 2 şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă”, este mesajul IPJ Dolj.

Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care însă, poate salva vieţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie.

Această activitate se desfăşoară în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.