VIDEO: O conductă aparținând CET II Craiova a cedat din nou. Terenuri...

VIDEO: O conductă aparținând CET II Craiova a cedat din nou. Terenuri inundate

7.113
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Culturile situate în zona Centurii de Nord a Craiovei se află permanent sub amenințarea avariilor produse la o conductă care transportă apă uzată de la SE II Craiova, la halda de cenuşă din Valea Mânăstirii, fapt confirmat și luni. 

Un astfel de eveniment a fost înregistrat luni dimineață, când din cauza presiunii, apa a ţâşnit din conductă, iar cenușa lichidă a ajuns pe terenurile din zonă.

Unul dintre proprietarii afectați de aceste incidente spune că fenomneul de luni dimineață este al doilea într-o săptămână.

În astfel de situații, reprezentanții CET II Craiova, cei care susțin că nu este vorba despre poluare, ci de apă reziduală, trimit echipe în teren, fac reparații, dar din cauza vechimii, conducta cedează periodic.

Proprietarii terenurilor fac sesizări și la Garda de Mediu Dolj. Comisarii vin, constată și iau măsuri „momentane”, după cum a spus unul dintre doljeni.

O astfel de situație a mai avut loc și în luna iulie a acestui an, când proprietara unei plantații de căpșune a semnalat fenomenul.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     16-08-2007
    Locatie
     1 MAI
    Mesaje
    506

    Si ei va aburesc cum sa economisiti apa la chiuveta, pai cate chiuvete se golesc aici?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.