DOLJ: Reținut pentru furtul unei mașini și conducere fără permis

DOLJ: Reținut pentru furtul unei mașini și conducere fără permis

4.407
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, polițiști din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au reținut un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Galiciuca, acesta fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în dimineaţa zilei de 15 februarie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat, din comuna Galiciuica, cu privire la faptul că, în noaptea de 14 spre 15 februarie, i-a fost furat autoturismul.

„Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în noaptea de 14 spre 15 februarie a.c., tânărul de 32 de ani, ar fi sustras autoturismul, de la poarta locuinţei persoanei vătămate, pe care l-ar fi condus ulterior pe drumurile publice, iar, pe DJ 561 A, între localităţile Unirea şi Pleniţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit pe un teren agricol, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Ulterior, tânărul a părăsit locul faptei, fiind însă găsit de către poliţişti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere”, arată IPJ Dolj.

Acesta a fost condus la audieri, fiind ulterior reținut.

Astăzi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.