DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sucursala Regională CF Craiova a semnat, joi, contractul de peste 56 de milioane de lei pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reconstrucție și reparare a viaductului Cârcea de pe linia de cale ferată Videle-Orșova.

Potrivit unui comunicat al CFR Infrastructură, contractul a fost semnat de SRCF Craiova cu asocierea SC Strabag SRL – SC Metabet CF SA și are o valoare de 56,46 de milioane de lei, scrie  Mediafax.

Finanțarea contractului care prevede reconstrucția și repararea viaductului Cârcea este asigurată din bugetul de stat, iar durata de implementare este de 26 de luni.

Obiectivele contractului constau în consolidarea infrastructurilor pe firele I și II, montarea tablierelor 1, 2 și 3 noi pe firul I, schimbarea suprastructurii pe firul I, lucrări la instalațiile BLA, TTR și LC, aferente firului I.

De asemenea, SRCF Craiova va aexecuta, din fonduri proprii, lucrări de reparație a tablierului nr. 1 de pe firul II al viaductului.

Viaductul de la Cârcea a fost grav afectat după deraierea unui tren de marfă, în august 2018.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.