DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În județul Dolj, la proba scrisă a Examenului de Titularizare, care a avut loc astăzi, în cele trei centre din Craiova, s-au prezentat 731 de candidaţi. 69 dintre acești candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.

Potrivit ISJ Dolj, 94 de candidați au fost absenți.

Nu au fost candidaţi eliminaţi din examen, mai spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație la ora 16:00.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 20 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediul ISJ Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul dedicat în data de 27 iulie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.