Dosare penale pe numele a doi tineri care au condus fără permis

Dosare penale pe numele a doi tineri care au condus fără permis

1.699
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi craioveni, de 19, respectiv 29 de ani, au fost depistați la volanul unor autoturisme, prin oraș, în cursul nopții trecute, deși nu aveau permis de conducere. Amândurora le-au fost întocmte dosare penale.

Unul dintre cei doi tineri, cel în vârstă de 29 de ani, a fost verificat de polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, care au cnstatat că avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Cel în vârstă de 19 ani a fost oprit pentru control pe Strada Aleea 1 Călușari, din Craiova, de un echipaj polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penale în ambele cazuri, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

***

În județ, la Daneți, un bărbat de 32 de ani, din localitate, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de 1 an, 6 luni şi 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat, ieri, de polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți și încarcerat în penitenciar.

Foto: arhivă

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.