Dosare penale pentru doi craioveni, după ce au furat un portofel și...

Dosare penale pentru doi craioveni, după ce au furat un portofel și produse dintr-un magazin

2.002
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 19 ani, din Craiova, are dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, după ce a furat portofelul unei femei. O altă tânără, de 21 de ani, tot din Craiova, are, de asemenea dosar pentru aceeași infracțiune.

Polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale Craiova au identificat, miercuri, un tânăr de 19 ani, din Craiova, care ar fi sustras în ziua de 26 mai a.c., din rucsacul unei femei de 36 de ani, din Craiova, un portofel ce conținea documente personale și suma de 100 lei, în timp ce aceasta se deplasa pe bulevardul 1 Mai din Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Tot miercuri, 27 mai, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au depistat o tânără de 21 de ani, din Craiova, care ar fi sustras în cursul aceleiași zile, dintr-un magazin, mai multe produse în valoare de 835 de lei. Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit în totalitate reprezentanților magazinului.

În cele două cauze, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt.

Foto: arhivă

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.